El curs passat, en Nacho ens va fer veure que un simple tap de plàstic pot ajudar a obrir molts projectes. Entre tots vam aconseguir recollir 3000 kg de tot mena de tanques de plàstic, que van servir per ajudar econòmicament en Nacho en el seu tractament contra la malaltia d’ASDENT.

Enguany continuarem recollint taps. La col·lecta l’oferirem  a Càritas Interparroquial de Mataró, entitat referent a la nostra ciutat a favor dels més necessitats.

La nostra escola considera que la Pastoral no consisteix només en fomentar la vivència de la fe cristiana i l’esperit de pregària entre els nostres alumnes, sinó també en potenciar-los les actituds solidàries per participar en aquelles obres que puguin ser realitzades en bé dels qui ens envolten.

La Pastoral és aquella branca que ens ajuda a entendre la societat com a part d’un mateix, a lluitar pacíficament per ella i a estimar-la tot col·laborant en la mesura que ens sigui possible.

Així doncs, encoratgem a tota la Comunitat Educativa: alumnes, pares i mares, personal docent i no docent i, fins i tot, veïns a seguir portant taps a fi d’ajudar als més necessitats.

 Jose Manel Pascual

                                                                                  Coordinador de Pastoral