Diagnosi
La participació de les famílies ha estat de 125, el que representa un 25 % del total de famílies del centre.
També s’ha utilitzat per tal de redactar els objectius, les reflexions derivades de la formació interna de centre realitzada.
Aspectes destacats de la diagnosi
L’informe de centre SELFIE aplega les opinions de l’equip directiu, el professorat i l’alumnat i les compara.
La informació recollida a SELFIE ofereix al centre una instantània de quin punt es troba actualment en relació amb l’estratègia i la pràctica en l’ús de les tecnologies digitals d’ensenyament i aprenentatge.
Els resultats de la SELFIE serveix de base per identificar i analitzar les fortaleses i les debilitats i crear un pla escolar en relació amb l’ús de les tecnologies digitals per donar suport a l’aprenentatge.
Realitzant l’anàlisi dels informes de l’eina selfie, tot i tenir moltes de les puntuacions per sobre del que es consideraria un punt feble, cal destacar aspectes on hi ha discrepàncies de puntuació (col·laboració i xarxes, desenvolupament professional continu, recursos i suports i avaluació). Aquestes discrepàncies porten a la reflexió de si s’han donat per interpretació de la pregunta o per la visió que es té del centre, ja que direcció té una visió molt general i els docents la tenen parcialitzada en el seu cicle o etapa.
ENQUESTES A LES FAMÍLIES
L’informe de les enquestes aplega les opinions de les famílies.
Realitzant l’anàlisi dels informes de l’enquesta, veiem que les eines TIC tenen bona acollida en les famílies com a eina d’estudi. Per altra banda, cal destacar la valoració positiva per part de les famílies en la comunicació família-escola tant a les xarxes social i la web del centre.
C/ La Riera, 58
08301 Mataró
Tel. 93 790 10 53
[email protected]
www.cordemariamataro.cat