La Fundació Educativa Cor de Maria, titular de les vuit escoles Cor de Maria des del passat 1 de setembre de 2018 gràcies a la fusió per absorció, va reunir-se el passat dimecres 5 de desembre al Caixa Fòrum, on van realitzar una reunió de treball amb el Gerent i Equip de Gestió de la mateixa Fundació.

A continuació, el director d’Institucions de Catalunya i la Directora d’Institucions de La Caixa, van fer entrega de diferents aportacions de l’Obra Social a quatre escoles Cor de Maria (Barcelona – Sabastida, Blanes, La Bisbal i Mataró). Aquests diners aniran destinats preferentment, a cobrir les necessitats de l’escola que reverteixin directament en l’alumnat.

Per finalitzar la jornada de treball, La Caixa va convidar als assistents de la Fundació Educativa Cor de Maria a visitar dues de les exposicions més importants del moment al Caixa Fòrum, “Velázquez y el siglo de oro” i “Toulouse-Lautrec i el espíritu de Montmartre”.

Des de la Fundació Educativa Cor de Maria volem agrair a La Caixa les aportacions de l’Obra Social així com obrir-nos les seves portes del Caixa Fòrum.