ACTIVITATS EDUCATIVES FORMATIVES

 

 

 

 

L’escola organitza com cada any en horari escolar i/o extraescolar una sèrie d’activitats especials a fi d’ajudar a créixer els alumnes en totes les dimensions com a persones lliures i responsables. 

Convivències 

Un espai de trobada amb sí mateixos, amb els altres moments de reflexió i estones de pregària i celebració de la Fe. Pels alumnes de 5è d’Ed. Primària i 1r d’ESO.  

Esports  

A fi d’ajudar als alumnes a descobrir i potenciar les seves possibilitats físiques i promoure l’afició a l’esport dins l’horari lectiu. 

Es pretén promoure l’afició a l’esport com a mitjà de desenvolupament físic, equilibri mental, educació en valors socials i ocupació sana del temps de lleure. 

 

Estades d’Educació Ambiental (Colònies) 

Intenten enllaçar els ensenyaments teòrics que els alumnes reben a l’escola amb l’experiència directa i activa. El nen pot tocar i experimentar de la mà d’especialistes, la conservació del medi, els climes, els ecosistemes, els conreus, els animals de granja o bé l’ecologia. 

Les àrees de treball i estudi son en funció de les edats dels alumnes. 

  

La ciutat educa 

L’escola participa en les activitats culturals i artístiques organitzades a la ciutat amb la finalitat d’apropar l’alumne a la realitat social, cultural, ambiental de Mataró i d’integrar-l’hi com a ciutadà, coneixedor dels seus drets i deures. 

 

Orientació vocacional i professional 

Realització d’activitats per orientar els alumnes en el coneixement de les seves capacitats i aptituds en front de l’elecció dels estudis i la professió. Adreçat a 3r i 4t d’ESO. 

 

Sortides socioculturals / Itineraris de descoberta de l’entorn natural i sociocultural 

Sortides d’un dia que complementen els coneixements treballats a l’aula i que  pretenen que els alumnes descobreixin els elements que han conformat un determinat entorn natural o sociocultural, amb la seva història, el seu patrimoni artístic i cultural, els seus aspectes naturals i geogràfics tot treballant globalment i de forma interdisciplinària. 

C/ La Riera, 58
08301 Mataró
Tel. 93 790 10 53
cordemaria@cordemariamataro.cat
www.cordemariamataro.cat

icon-car.pngFullscreen-Logo
Cor de Maria - Mataró

s'està carregant el mapa - espereu...

Cor de Maria - Mataró 41.540240, 2.444790

Segueix-nos a: