ACTIVITATS EDUCATIVES FORMATIVES

 

 

 

 

L’escola organitza com cada any en horari escolar i/o extraescolar una sèrie d’activitats especials a fi d’ajudar a créixer els alumnes en totes les dimensions com a persones lliures i responsables.

Convivències

Un espai de trobada amb sí mateixos, amb els altres moments de reflexió i estones de pregària i celebració de la Fe. Pels alumnes de 5è d’Ed. Primària i 1r d’ESO.

Esports

A fi d’ajudar als alumnes a descobrir i potenciar les seves possibilitats físiques i promoure l’afició a l’esport dins l’horari lectiu.

Es pretén promoure l’afició a l’esport com a mitjà de desenvolupament físic, equilibri mental, educació en valors socials i ocupació sana del temps de lleure

Estades d’Educació Ambiental (Colònies)

Intenten enllaçar els ensenyaments teòrics que els alumnes reben a l’escola amb l’experiència directa i activa. El nen pot tocar i experimentar de la mà d’especialistes, la conservació del medi, els climes, els ecosistemes, els conreus, els animals de granja o bé l’ecologia.

Les àrees de treball i estudi son en funció de les edats dels alumnes.

Jornades Culturals ESO

Conferències vàries (Institut Guttman, ONGs, ONCE…) tallers d’educació sexual, xerrades ofertes pels cossos de seguretat de la ciutat (educació cívica, viària, prevenció drogodependències, etc) i altres… que l’escola ofereix als alumnes de secundària relacionades amb els principals esdeveniments artístics i culturals de l’any i amb qüestions mediambientals, de salut i de seguretat a fi de potenciar la seva formació integral d’acord amb el nostre projecte educatiu.

La ciutat educa

L’escola participa en les activitats culturals i artístiques organitzades a la ciutat amb la finalitat d’apropar l’alumne a la realitat social, cultural, ambiental de Mataró i d’integrar-l’hi com a ciutadà, coneixedor dels seus drets i deures.

Orientació vocacional i professional

Realització d’activitats per orientar els alumnes en el coneixement de les seves capacitats i aptituds en front de l’elecció dels estudis i la professió. Adreçat a 3r i 4t d’ESO.

Sortides socioculturals / Itineraris de descoberta de l’entorn natural i sociocultural

Sortides d’un dia que complementen els coneixements treballats a l’aula i que  pretenen que els alumnes descobreixin els elements que han conformat un determinat entorn natural o sociocultural, amb la seva història, el seu patrimoni artístic i cultural, els seus aspectes naturals i geogràfics tot treballant globalment i de forma interdisciplinària.

C/ La Riera, 58
08301 Mataró
Tel. 93 790 10 53 / Fax 93 755 14 13
cordemaria@cordemariamataro.cat
www.cordemariamataro.cat

icon-car.pngFullscreen-Logo
Cor de Maria - Mataró

s'està carregant el mapa - espereu...

Cor de Maria - Mataró 41.540240, 2.444790

Segueix-nos a: