BIBLIOTECA

 

 

 

 

L’aula de biblioteca situada al primer pis de l’escola, posa a l’abast de l’alumne gran quantitat de material bibliogràfic que facilita la recerca i ampliació d’informació sobre els aprenentatges que es proposen a classe.

Els canvis de les fonts bibliogràfiques amb la implementació de les TIC, han provocat que la seva utilització s’hagi reduït força i per això, ja fa alguns cursos que contemplem la biblioteca com a espai de lectura i centre de servei de préstec, més que com a centre de consulta.

La nostra intenció és actualitzar-la constantment, retirant material obsolet per temàtica o bé pel seu estat i actualitzar i millorar les entrades.

La biblioteca resta oberta a les hores de l’esbarjo dels cursos d’Educació Primària i Secundària (de les 10.30 a les 11.30 hores) que és quan utilitzen el servei de préstec que oferim.

Amb un compromís que els alumnes se’ls facilita quan cursen 1r d’E. Primària, passen a ser socis de la biblioteca, i poden gaudir del servei que els permet tenen a disposició durant quinze dies el llibre adaptat a la seva edat i als seus interessos. Un cop esgotat el termini, tenen la possibilitat de demanar pròrroga si no l’han acabat.

També a l’Educació Secundària s’utilitza per treballar llibres de temàtiques diverses i és un espai polivalent on poden treballar-se diferents metodologies i altres activitats relacionades amb la lectura.

Les responsables de la biblioteca són mestres de l’escola formades en aquesta disciplina.

C/ La Riera, 58
08301 Mataró
Tel. 93 790 10 53
cordemaria@cordemariamataro.cat
www.cordemariamataro.cat

icon-car.pngFullscreen-Logo
Cor de Maria - Mataró

s'està carregant el mapa - espereu...

Cor de Maria - Mataró 41.540240, 2.444790

Segueix-nos a: