XV Certamen de lectura en veu alta

La Clara Solanes guanya els quarts de final del XV Certamen de lectura en Veu alta de Catalunya en la categoria de Grumets verds.

La Clara Amposta, la Judith Carlota i la Marina López guanyen els quarts de final del XV Certamen de lectura en Veu alta de Catalunya en la categoria de Tropa de Corsaris.

Guanyador de la 4a edició del concurs “Fotografiem Barcelona”

L’Edgar García de 3r ESO A ha estat el guanyador de la 4a edició del concurs “Fotografiem Barcelona” amb la fotografia:  “La font del pati de la casa de l’Ardiaca“.

Aquesta fotografia ens dona a conèixer el pati d’un casal gòtic català i un dels espais més històrics de la ciutat de Barcelona: la casa de l’Ardiaca, situada a tocar de la catedral de Santa Eulàlia. 

A la fotografia destaca la perspectiva aèria i el contrast entre els elements arquitectònics i naturals.

Moltes felicitats!

Us hi esperem!

Si esteu interessats en la nostra escola, voleu que us fem una visita guiada personalitzada, o que us resolguem qualsevol altre dubte, CLIQUEU AQUÍ, ompliu el formulari i contactarem amb vosaltres.

Nota de Premsa

La Fundació Educativa Cor de Maria, titular de les vuit escoles Cor de Maria des del passat 1 de setembre de 2018 gràcies a la fusió per absorció, va reunir-se el passat dimecres 5 de desembre al Caixa Fòrum, on van realitzar una reunió de treball amb el Gerent i Equip de Gestió de la mateixa Fundació.

A continuació, el director d’Institucions de Catalunya i la Directora d’Institucions de La Caixa, van fer entrega de diferents aportacions de l’Obra Social a quatre escoles Cor de Maria (Barcelona – Sabastida, Blanes, La Bisbal i Mataró). Aquests diners aniran destinats preferentment, a cobrir les necessitats de l’escola que reverteixin directament en l’alumnat.

Per finalitzar la jornada de treball, La Caixa va convidar als assistents de la Fundació Educativa Cor de Maria a visitar dues de les exposicions més importants del moment al Caixa Fòrum, “Velázquez y el siglo de oro” i “Toulouse-Lautrec i el espíritu de Montmartre”.

Des de la Fundació Educativa Cor de Maria volem agrair a La Caixa les aportacions de l’Obra Social així com obrir-nos les seves portes del Caixa Fòrum.