Centre concertat per la Generalitat de Catalunya 937901053 [email protected]

Benvolgudes famílies,

Des de la Fundació Educativa Cor de Maria ens plau convidar-vos a la tercera xerrada en directe (webinar) “L´HEROÏNA DEL SEGLE XXI” a càrrec de Marc Masip, psicòleg expert en addicions a les noves tecnologies.

Coneixeu els “Among Us”? Us sona la paraula “Fornite”? A les nostres escoles hem fet un sondeig entre l’alumnat de P3 a 4t d’ESO i ens ha sorprès descobrir tot el que saben d’aquests i d’altres jocs des de ben petits.

I què ens dieu de l’ús del mòbil? A partir de quina edat li podem comprar? Per cert, el saben fer servir? Quantes hores s’hi passen? Cal limitar el temps que passem amb les noves tecnologies? Aquestes i altres preguntes  seran el contingut de la seva xerrada on ens donarà consells pràctics per fer-hi front.

En Marc Masip ens diu: “El mòbil és l’heroïna del segle XXI i estem en un moment en què no som conscients dels perills que tenen les pantalles. Aquí hi incloc els mòbils, xarxes socials, pornografia o videojocs, i no en som conscients…”

Estem convençuts i convençudes que aquest 3r webinar serà d’interès per a totes les famílies i educadors o professionals del sector.

La xerrada tindrà una duració d’una hora, podreu anar fent els vostres comentaris, preguntes o dubtes al llarg de la intervenció del ponent a través del xat i també ens els podeu fer arribar a través del formulari d’inscripció.

Us adjuntem el cartell amb la informació i l’enllaç.